Koch Chemie EULEX 1LT YAPIŞKAN,ZİFT,REÇİNE TEMİZLEYİCİ
Sepetteki Son Fiyat
Fiyat
:
₺1.100,00(KDV Dahil)
Sepet Fiyatı
:
₺157,32
`den başlayan taksitlerle
Koch Chemie Eulex, solvente dayanıklı yüzeylerde yapışkan kalıntısı, zift, reçine, kauçuk izi, yağ ve boya sisi gibi inatçı kirleri hızlı çözmek için geliştirilmiştir.
Koch Chemie Eulex 1 lt, yapışkan kalıntısı, etiket izi, zift, reçine, kauçuk izi, yağ, gres, mürekkep lekesi ve boya sisi gibi inatçı kirleri solvente dayanıklı yüzeylerden hızlı şekilde uzaklaştırmak için kullanılan profesyonel temizleyicidir.
Ürün Özellikleri
- Boya, cam, seramik ve metal gibi solvente dayanıklı yüzeylerde kullanıma uygundur.
- Etiket, yapışkan, reçine ve zift kalıntılarını hızlı çözmeye yardımcı olur.
- Hızlı buharlaşır ve doğru kullanımda yüzeyde kalıntı bırakmadan temizlenir.
- Detaylı temizlik, boya hazırlığı ve lokal leke giderme işlemlerinde profesyonel çözümdür.
Kullanım Önerisi
Ürünü seyreltilmeden kuru ve emici bir beze uygulayın. Lekeli bölgeyi kontrollü şekilde ovalayın ve çözünen kalıntıyı temiz mikrofiber bezle alın. Gerekirse işlem lokal olarak tekrar edilir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Polikarbon, akrilik ve benzeri hassas plastiklerde kullanmayın. Sıcak yüzeylerde uygulamayın. Renk dayanımı ve malzeme uyumluluğunu uygulama öncesinde küçük bir alanda test edin.
Havale ile Ödeme
₺1.100,00
Kredi Kartı Tek Çekim
₺1.100,00